Kehittynyt tekniikka antaa voiman Sinun käsiisi

TruePower digitaalihimmentimet käyttävät sähköisten kuormien monimutkaista matemaattista mallinnusta linearisoimaan himmentimen toiminnan koko käyttöalueella. Tämä ominaisuus, mistä himmennin on myös saanut nimensä, antaa Sinulle, käyttäjälle, täydellisen valotilanteen hallinnan live-tapahtumissa.

Käytettäessä perinteisiä himmentimiä ilman älykkäitä valo-ohjaimia, valonheittimen tuottaman valon määrä muuttuu epälineaarisesti siirtäessäsi liukua valo-ohjaimessa. Käytännössä valoisuus muuttuu hitaasti liu'un alku- ja loppupäässä ja eniten keskellä. TruePower nelosta käyttäessäsi muutos on vakio koko liu'un matkan. Tämä mahdollistaa valotilanteen hallinnan nopeammin ja tarkemmin kuin perinteisillä laitteilla. Ilman TruePower -toimintoa, valotilannetta täytyy jatkuvasti pitää silmällä jotta voi varmistua pehmeistä liukumista ja värien pysyvyydestä. Myös himmeiden valojen säätö vaatii suurta tarkkaavaisuutta. TruePower nelosen kanssa voit luottaa himmentimeen, jokainen valaisin toimii samalla tavalla, riippumatta sen valotasosta. Se on koettava, jotta huomaa kuinka suuri merkitys sillä on ja kuinka paljon se helpottaa työtäsi, erityisesti pehmeitä liukumia, pieniä valotasoja ja usean kanavan yht'aikaista hallintaa. TruePower nelosella voit käyttää koko liu'un matkaa, ei vain keskialuetta.

Hyvän himmentimen ääntä et kuule

Keskeinen suunnittelukriteeri TruePower neloselle on häiriösuodatus ja hiljaisuus, niin äänen kuin elektromagneettisen säteilynkin kannalta. Himmentimessä on raskaat suodatuskelat, jotka leikkaavat tehokkaasti harmonista säröä ja vähentävät "kannujen soimista". Himmentimen kotelo on pursotettua alumiinia, jolla on erinomainen lämmönpoistokyky. Sen ansiosta himmennin ei tarvitse tuuletinta pitämään ääntä ja keräämään pölyä. Normaaliolosuhteissa himmentimen ja kannujen surinaa ei juuri kuule. Tämä on mahdollistanut himmentimen sijoittamisen esim. näytelmien lavasteisiin ja yleisötiloihin.